OVer ons

DoornRoosje is een stichting die om de twee jaar een vakantieweek organiseert voor 30 tot 40 gasten die zonder zorg of begeleiding niet op vakantie kunnen. We gaan op vakantie in het vakantiehotel "nieuw Hydepark"  in Doorn.

 

"Nieuw Hydepark" is voorzien van alles wat uw vakantie met zorg verlangt. Er zijn volledig aan de zorg aangepaste kamers met alle voorzieningen, met bijvoorbeeld een eigen badkamer en met  veel privacy. Alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie zijn aanwezig. En twijfelt u toch of DoornRoosje tegemoet kan komen aan uw vraag, neemt u dan gerust contact met ons op!

 

Elke vakantieweek draait om een thema. Daaromheen worden allerlei leuke en boeiende activiteiten georganiseerd. Maar weet u wat écht centraal staat? U als gast. Het gaat erom dat u er op een ontspannen manier even uit kunt zijn. En die manier kan voor iedereen verschillend zijn. Sommigen schrijven zich ‘s avond in voor een warm bad zonder haast. Anderen zijn dol op wandelen in de bosrijke omgeving. Of juist zomaar wat samen zitten om te praten of een spelletje te doen. We maken er een onvergetelijke tijd van!

 

about_1
about_1